II turnus badmintonowych półkolonii z Fundacją EduSport

II turnus badmintonowych półkolonii z Fundacją EduSport

Podczas drugiego turnusu w dniach 12-16.07.2021 frekwencja dopisała i lista uczestników zapełniła się w mgnieniu oka. Podczas drugiego turnusu dzieci i młodzież miały zaplanowane dwie aktywności wyjazdowe które najbardziej ucieszyły młodych uczestników w Poniedzałek, środę oraz piątek dzieci uczestniczyły na zajęciach sportowych i edukacyjnych na obiektach szkoły podstawowej w Izabelinie. Wtorek był dniem w którym mieliśmy zorganizowany wyjazd do parku wodnego. Uczestnicy mogli skorzystać z atrakcji parku, z którym było się ciężko pożegnać  przez cały czas uczestnicy byli pod kontrolą ratowników oraz trójki opiekunów.

W piątek był dniem który mógł ucieszyć miłośników trampolin

Zaraz po odprowadzeniu dzieci przez rodziców wyruszyliśmy do parku trampolin „Stacja Grawitacja“ w Warszawie. Na miejscu czekał na uczestników instruktor który przeprowadził szkolenie z zasad bezpieczeństwa oraz rozgrzewkę. Po tym czasie dzieci ruszyły w wir zabawy J po twarzach dzieci oraz apetycie jaki opiekunowie zaobserwowali podczas obiadu w szkolnej stołówce gdzie na codzień stołowali się wszyscy uczestnicy, było widać że dzień spędzony na trampolinach był strzałem w dziesiątkę.

Wielkie podziękowania dla pracowników stołówki w Izabelinie za przygotowanie fantastycznych i pysznych posiłków.

Projekt współfinansowany ze środków Gminy Izabelin.