Sportowe Półkolonie Zimowe 2022

Zapraszamy do udziału w SPORTOWYCH PÓŁKOLONIACH Z EduSport 2022 dzieci i młodzież od 6 do 16 roku życia
Miejsce: Izabelin
🗓 Termin: 31.01 – 04.02.2022
💰Cena: 400 zł (1 turnus)
ℹ️ Informacje:
▪️Aktywności sportowe będą odbywały się w grupach na obiektach sportowych wewnętrznych oraz zewnętrzych przy Szkole Podstawowej w Izabelinie.
▪️Wyżywienie w stołówce szkoły podstawowej w Izabelinie.
▪️Wyjazdy na wycieczki (Centrum Nauki Kopernik) będą odbywały się autokarem przez wyspecjalizowaną firmę transportową.
▪️Zajęcia sportowe będą odbywać się pod okiem doświadczonej kadry wychowawczej i trenerskiej.
Zapewniamy:
👨‍🏫Wykwalifikowaną kadrę:
▪️Kierownik półkolonii
▪️Opiekun półkolonii
▪️Trenerzy/Instruktorzy
🍲Wyżywienie:
▪️Drugie śniadanie
▪️Obiad
▪️Owoce
▪️woda do picia
📑Dodatkowo:
▪️Ubezpieczenie NNW